Leighton Meester - 31 ოქტომბერში 2013 - საუკეთესო თინეიჯერული საიტი
მთავარი » 2013 » ოქტომბერი » 31 » Leighton Meester
6:20 PM
Leighton Meester
Leighton MarissMeester
Biography | Facts | Quetes | Filmography Television
Pictures | Gifs | icons
"მე ვიზრდებოდი და მოდა მიქროდა ჩემი გვერდის ავლით"
This News Is For Diva



ლეიტონი დაიბადა 1986 წლის 9 აპრილს, ქალთა ციხეში! დედამისი მასზე ორსულობის დროს ციხეში იჯდა
მისი მშობლები ორივენი იჯდნენ ციხეში მარიხუანას კონტრაბანდით შემოტანისთვის იამაიკიდან შტატებში.
დედამისს მისჯილი ქონდა 10 წელი, თუმცა 17 თვის შემდეგ გამოუშვეს.


 მისი ქალის იდეალია ოდრი ჰეპბერნი

 ლეიტონის სიმაღლეა 1.65 სმ.

 ლეიტონის გვარი არის ჰოლანდიური, «მისტერ» ნიშნავს - მასწავლებელს


 პირველად ეკრანზე გამოჩნდა 11 წლის ასაკში რალფ ლორენის რეკლამაში

 ლეიტონმა კარიერა დაიწყო როგორც მოდელმა

 ლეიტონი ბუნებრივად არის ქერა, მაგრამ ბლერ უოლფორდის როლისთვის სერიალში "Gossip Girl" გადაიღება ყავისფერად.


 People - ს ჟურნალმა 2008 წელს დაასახელა 100 ლამაზ ადამიანთა სიაში

 ჟურნალმა Maxim-მა #48 -ედ 2008 წლის 100 სექსუალურ ქალთა სიაში და 2009 წელს გადმოინაცვლა #12 ადგილზე


Quotes

"დედაჩემმა ბევრი რამ გადაიტანა სანამ მე გავჩნდებოდი, და მე არ მაქვს უფლება იგი განვსაჯო ამისთვის. ის და მამაჩემი შესანიშნავი ადამიანები და მშობლები არიან. აი ნახეთ! ხომ შეიძლებოდა მე უარესო ვყოფილიყავი."


ლეიტონის ოჯახს ძალიან უჭირდა. "მე ვიზრდებოდი და მოდა მიქროდა ჩემი გვერდის ავლით"

ეხლა კი ის ითვლება ერთერთ ყველაზე მოდურ გოგონად. ლეიტონი რეალურ ცხოვრებაშიც ისე დახვეწილად (თუმცა უფრო მოკრძალებით) იცმევს, როგორც მისი გმირი - ბლერ უოლფორდი


Filmography

2003 Hangman's Curse - Elisha Springfield
2006 Flourish - Lucy Covner
2006 Inside - Josie
2007 Drive-Thru - Mackenzie Carpenter
2007 Remember the Daze - Tori
2008 Killer Movie - Jaynie Hansen



Television

"Gossip Girl" .... Blair Waldorf 
"Entourage" .... Justine Chapin (3 episodes, 2004-2008)
"Shark" .... Megan (3 episodes, 2007)
"House M.D." .... Ali (2 episodes, 2006)
"Surface" .... Savannah Barnett (12 episodes, 2005-2006)
"Veronica Mars" .... Carrie Bishop (2 episodes, 2005)
"24" .... Debbie Pendleton (4 episodes, 2005)
"Tarzan" .... Nicki Porter (5 episodes, 2003)
(მას გაცილებით მეტ ფილმსა და სერიალში აქვს მონაწილეობა მიღებული. უბრალოდ აქ ყველაზე მთვარი ფილმები/სირიალები არის დასეხელებული)


Pictures



















Gifs
















Icons

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

XoXo Your ChuPa
იმედია მოეწონა სიახლე Diva-ს და თქვენც :D
ბევრი ვიწვალე )))
და აბა წავიდაა კომენტარეეები :D
კატეგორია: ვარსკვლავები | ნანახია: 126 | დაამატა: Chu♡Pa | რეიტინგი: 5.0/2
სულ კომენტარები: 7

(2013-11-03 1:20 AM)
* 7 Diva♔   [Entry]
ძალიან მაგარი სიახლეა!
ვგიჟდები ნინა შენზე ♥



(2013-11-01 8:58 PM)
dzlian kargii siaxlea daa leightonic dzalian sayvarelia <3



(2013-11-01 8:50 PM)
* 5 salo   [Entry]
chemi gogooo.
yvelaze lamaziia ♥



(2013-11-01 4:59 PM)
miyvars es gogo nichieria namdvilad ♥
da lamazic dzalian ♥



(2013-11-01 4:12 PM)
momewona ♥ ♥



(2013-10-31 9:21 PM)
* 2 Alice♥   [Entry]
- კარგია ^^



(2013-10-31 6:51 PM)
* 1 SoPii))   [Entry]
yochaghh )))


კომენტარის დამატება შეუძლიათ მხოლოდ დარეგისტრირებულ მომხმარებლებს
[ რეგისტრაცია | შესვლა ]