P!NK - 28 ოქტომბერში 2013 - საუკეთესო თინეიჯერული საიტი
მთავარი » 2013 » ოქტომბერი » 28 » P!NK
7:17 PM
P!NK
P!NK 
  AleciBetMoore 
Biography  Albums/Career  Discography  Facts 
Pictures  Gifs  icons
"15 წლის ასაკში გადავწყვიტე რაღაც ახალი მემღერა ესტრადაზე, რაღაც გიჟური"
"ჰოლივუდში არ არიან ისეთი პატიოსნები , როგორიც მე ვარ" 
ყველანი სრულადშიდააკომენტარეთ

 

Biography 

ამერიკელი მომღერალი,სიმღერების ავტორი და მსახიობი ALECIA BETH MOORE,ცნობილი ფსევდონიმით P!NK-დაიბადა 1979 წლის 8 სექტემბერს,პენსილვანიაში.დედამისი-ჯუდიტ მური,მედდა იყო,ხოლო მამა ჯეიმს მური ვიეტნამის ომის ვეტერანი.მამა კათოლიკეა,დედა კი ებრაელი.ადრეული ასაკიდან P!NK-ს როკ-მომღერლობა უნდოდა.მას ჰყავს ძმა ჯეისონ მური. 


სკოლიდან ის შეურთდა თავის პირველ ჯგუფს ”MIDDLEGROUND".მიუხედავად იმისა რომ ის ჯანმრთელი ბავშივ იყო,ზალაინ ადვილად შეიძინა ასთმა,რომელიც მთელი ბავშვობა აწვალებდა.თინეიჯერობის პერიოდში მან სიმღერების წერა,ფილადელფიის კლუბებში გამოსვლა დაიწყო.16 წლის ასაკში ის შეუერთდა "CHOICE" ამერიკულ R&B გოგონების ჯგუფს.მათი პირველი სიმღერა იყო ”KEY TO MY HEART ",ამ სიმღერის ასლი გააგზავნეს ატლანტაში LAFACE RECORDS-ში,სადაც LA REID-მა მოუსმინა მას და ჯგუფს ატლანტაში ჩამოფრენის საშუალება მისცა.ამის შემდეგ მან ჯგუფთან კონტრაქტი გააფორმა,იმის გამო რომ გოგონები 18 წლისები იყვნენ მათ მშობლებს მოუწიათ მათთან ხელის მოწერა. 


ჯგუფი ატლანტაში გაემგზავრა და ალბომი ჩაწერეს. 1988წელს,არგამოსული ალბომის ჩაწერის შემდეგ ჯგუფი დაიშალა,მაგრამ ALECIA BETH დარჩა LAFACE-ში როგორც სოლისტი ფსევდონიმით P!NK,ეს სახელი მეგობრებმა შეარქვეს,ვინაიდან როდესაც რცხვენოდა წითლდებოდა.დერილ საიმონსმა აიყვანა ის ჩაწერებზე,სადაც მომრერალი ისეთი ვარსკვლავების ბექ-ვოკალში იყო,როგორებიც არიან დაიანა როსი..... 


პოპულარული 2000 წლის დასაწყისში გახდა,როდესაც მისი პირველი ალბომი ”CAN'T TAKE ME HOME" გამოვიდა.

ამერიკული ჟურნალის ’BILLBOARD"-ს რეიტინგის მიხედვით 2000დან 2010 წლამდე P!NK საუკეთესო პოპ-არტისტია. ის ხვდებოდა პროფესიონალ მოტომრბოლელს კერი ჰარტს,მანამდე ჰარტი მომრერლის კლიპშიც იყო გადაღებული ”JUST LIKE A PILL". 
2005 წელს მოტორბოლის დროს P!NK-მა მას დაქორწინება შესთავაზა,ფურცელზე ეწერა”ცოლად მომიყვან?”მეორე მხარე კი ეწერა ”არ ვხუმრობ”,და ისინი დაქორწინდნენ კოსტა-რიკაში 2006 წლის 7იანვარს. 


2008 წლის 19 თებერვალს მომღერლის აგენტმა ჟურნალ PEOPLE-ს შეატყობინა რომ წყვილი დაშორდა ერთმანეთს.2009 წლის მარტში ჰარტმა ჟურნალისტებთან განაცხადა რომ ის და P!NK ურთიერთობის დალაგებას ცდილობენ,მალევე მომრერალმა განაცხადა რომ მათ ხელი მოაწერეს და კვლავ ერთად არიან.
2010 წლის შემოდგომაზე ჭორები დაიძრა,რომ თითქოს P!NK ორსულადაა,ინტერნეტში გავრცელდა სურათები სადაც მომღერალს ეტყობა მუცელი. 
მალევე მომღერალმა ოფიციალურად განაცხადა რომ ორსულად არის და ძალაინ ბედნიერია. 
2011 წლის 2 იანვარს მათ გოგონა შეეძინათ რომელსაც უილოუ სეიჯ ჰარტი დაარქვეს. 

P!nk | via Facebook

Albums / Career

პინკის პირველი სტუდიური ალბომი იყო R'n'B-ის სტილის მუსიკის ზეგავლენის ქვეშ ჩაწერილი Can't take me home. ალბომი მოულოდნელი ჰიტი გახდა მთელ მსოფლიოში და რამდენიმე პოპულარული სინგლის წყარო გახდა, ისეთების როგორიცაა ”You make me sick" და "Most girls". ალბომი აშშ-ში დაახლოებით 3,5 მილიონი ეგზემპლიარის ოდენობით გაიყიდა, მსოფლიოში კი 5 მილიონზე მეტი ეგზემპლარი.

Just give me a reason <3 | via Tumblr

პინკის მეორე ალბომი "Missundaztood" გახდა მომღერლის პოპ-ვარსკვლავად გადაქცევის უმთავრესი მიზეზი. ალბომიდან სინგლის სახით გამოვიდა 4 უაღრესად პოპულარული ჰიტი, ესენია: "Get the party started", "Don't let me get me", "Just like a pill" და ალბათ საქართველოში ყველაზე კარგად ცნობილი ჰიტი "Family Portrait". პირველი ალბომისგან განსხვავებით "Missundaztood" იყო პოპ-როკზე ორიენტირებული ალბომი. ალბომი უდიდესი წარმატებით სარგებლობდა მთელ მსოფლიოში. იგი გაიყიდა 16 მილიონი ეგზემპლარის ოდენობით, აქედან 5 მილიონზე მეთი აშშ-ში.

P!ink

მომღერლის მესამე სტუდიური ალბომი "Try This" წინამორბედთან შედარებით გაცილებით ნაკლებწარმატებული აღმოჩნდა. იგი გამოიცა 2003 წელს და უმეტეს წილად მძიმე როკის სიმღერებით იყო სავსე. მან მსოფლიოში მხოლოდ 3,5 მილიონი ეგზემპლარის გაყიდვა შეძლო.

(1) Tumblr

"Try This"-ის შემდეგ პინკმა გრძელვადიანი შესვენება აიღო და კვლავ დაუბრუნდა სცენას 2006 წლის აპრილში, როდესაც გამოუშვა თავისი მე-4 სტუდიური ალბომი "I'm Not Dead". ალბომი დიდი წარმატება იყო, როგორც გაყიდვების, აგრეთვე კრიტიკოსების რეაქციის მიხედვით. ბევრმა კტიტიკოსმა ალბომს 2006 წლის საუკეთესი ალბომი უწოდა. ალბომის პირველი სინგლი იყო "Stupid Girls", რომლის კლიპიც დიდი განსჯის საგანი გახდა. სიმღერასა და კლიპში პინკმა გააკეთა ცნობილი ამერიკელი ვარსკვლავები პაროდია. ალბომიდან გამოვიდა კიდევ 3 წარმატებული სინგლი, ესენია: "Who Knew", "U + Ur Hand" და "Nobody Knows". მსოფლიოშო ალბომის 6 მილიონი ეგზემპლარი გაიყიდა, რაც ბოლო დროისათვის, როდესაც ალბომების გაყიდვები საგრძნობლად კლებულეობს, ძალიან კარგი მაჩვენებელია.

Latest News | The Official P!nk Site

პინკის მე-5 სტუდიური ალბომი 2008 წლის 28 ოქტომბერს გამოვიდა. მისი პირველი სინგლი "So What" მომრერლის უდიდესი ჰიტი გახდა მსოფლიოს მასშტაბით. სიმღერამ პირველი ადგილი დაიკავა მსოფლიოს მრავალი ქვეყნის ჩარტებში, როგორიცაა აშშ, დიდი ბრიტანეთი, ავსტრალია, გერმანია, ირლანდია და ა.შ. სიმრერამ ზედიზედ 6 კვირა გაატარა მსოფლიო ჰიტების ჩარტის უმაღლეს საფეხურზე. ალბომი მხოლოდ 3 კვირის წინ გამოვიდა და უკვე 1 მილიონზე მეტი ეგზემპლარი გაიყიდა.

Resultados de la Búsqueda de imágenes de Google de http://ww1.prweb.com/prfiles/2007/01/03/494991/Pinkbw.jpg

Facts
 ერთ-ერთი კონცერტზე პინკი სიმღერას ჰაერში ასრულებდა. მას ღვედი გაეხსნა და ჩამოვარდა. "სიმღერის შესრულების დროს ვიცინოდი... თუმცა ჯანდაბა დაცემის შემდეგ უკვე აღარ მეცინებოდა"-განაცხადა მომღერალმა.

 პირველი სიმღერა 14წლის ასაკში დაწერა.

Seven Devils

 მომღერალს ნათამაშები აქვს 2ფილმში და გახმოვანებული აქვს 2ანიმაციური ფილმი. წელს გამოდის მისი მესამე ფილმი "Thanks for Sharing" .

 პინკის სიმღერა "Just Like a Pill" ნომერ პირველი სიმღერა იყო ბრიტანეთში.

 მომღერლის სიმაღლე 1.63 სმ-ია.

Google Bilder-resultat for http://www.billboard.com/photos/stylus/501138-pink-617-409.jpg

  
პინკი ემინემის საყვარელი მომღერალი ქალია. "როცა მასთან ჩავწერე დუეტი ბავშვივით ვხტუნავდი"-განაცხადა რეპერმა.

 პინკი საკმაოდ ბევრს არ უყვარს ჰოლივუდში " stupid girl "-ის შემდეგ.

 ის მუშაობდა პიცის დამტარებლად, მაკდონალდში და გაზის სადგურში.

pink5 | Design | milo 3oneseven | a creative web design agency | wordpress magento development

 როდესაც ჯიმი კიმელმა ჰკითხა რას გეძახიან მეგობრები მან უპასუხა: ჩე-ჩე,
ჩეე, გასიებული დედიკო, პინკი, ალიშა , ლეში და ლეჩი.

 პინკის მეგობარი მარია პრესლი მომღერლის აუზში დაიხრჩო 2007 წელს.

 2002 წელს სტაფ მაგაზინმა პინკი 102 ყველაზე სექსუალურ ქალთა სიაში 36 ადგილზე გაიყვანა.

Official Photos | The Official P!nk Site

 პინკის საყვარელი ფერებია მწვანე და ვარდისფერი .

▲ მომღერალი ვერ იტანს საშინელებათა ჟანრის ფილმებს.

 პინკი პესკეტარიანელია, ანუ ჭამს მხოლოდ თევზს და არავითარ ხორცს.

Pink by James Dimmock, November 2012 | Photoshoot

 მომღერალი უკრავს ფორტეპიანოზე.

Discography

• 2000:
 Can't Take Me Home
• 2001: Missundaztood
• 2003: Try This
• 2006: I'm Not Dead
• 2008: Funhouse
• 2012: The Truth About Love



Pictures 




"The aggressive side of me comes across in my music, but I’m just a sweet girl." -P!nk


pink-my-life:

.




P!nk signing her first pole in 2009 for performing 17 sold out shows during her Funhouse tour. And P!nk & Willow Signing her 2nd pole Monday night breaking her previous record with 18 sold out shows










"The passion and the pain are gonna keep us alive someday.”

True Love*&lt;3


pinkfans:

Head on over to @MTV and vote for @Pink to win at #VMAs2013! Vote for: P!nk For Best Female Video &amp; Vote for: Best Collaboration 
Tune in on Aug. 25th 8p EST

P!nk & Nate






amorphous-lullaby:

@pink holding up the froggy on the motor bike that I gave to her on the 10th of July at Rod Laver Arena &lt;3



thisheartlessbitch:

You think I’m just too serious, I think you’re full of sh-t My head is spinning so blow me one last kiss.

neverwithyou:

Mother &amp; Daughter Hand in Hand &lt;3



truthlovebeautybaby:

So frickin amazin.





Gifs 






trustthatiknow:

the only bitches from the early 2000s that are still relevant and on top of their game.

image

image

image









Icons

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


XoXo Your Chu♡Pa

მართლა ძალიან ბევრი ვიწვალე )))
ალბათ სიახლესაც ეტყობაა ))) 
ერთხელ წამეშალა კიდევაც :X 
და იმედია დააკომენტარებთ ^^



ნანახია: 110 | დაამატა: Chu♡Pa | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 5

(2013-10-30 10:43 AM)
dzalian momewona ♥ ♥



(2013-10-29 5:22 PM)
* 4 SoPii))   [Entry]
dzaan magrad momwonsss <3



(2013-10-28 10:53 PM)
* 3 salo   [Entry]
kargi siaxleaa.
momwons zogi simghera am qalis.



(2013-10-28 7:56 PM)
* 2 YoungGal❤   [Entry]
dsaaaianmomeowns<3
ert-erti udslieresi momgeralia chvenid rosis ))
momewona siaxlec<3
dsaangijiaa



(2013-10-28 7:49 PM)
* 1 Alice♥   [Entry]
- მაგარი ქალია ^^
– კარგისიახლეა ^^


კომენტარის დამატება შეუძლიათ მხოლოდ დარეგისტრირებულ მომხმარებლებს
[ რეგისტრაცია | შესვლა ]